Kompetencecafé / Kompetenceudvikling
- bliv skarp på dine kompetencer

I videnssamfundet går vi fra kontrol til samarbejde. Vi fokuserer på de menneskelige værdier, energier og ideer, fordi videnssamfundet kræver nye kompetencer og social tænkning. Ved at forstå og blive bevidst om egne kompetencer - igennem fokus på hvad der virker og hvordan det virker - kan du handle hensigtsmæssigt i en foranderlig verden samt skabe klarhed for dig selv og andre i fordeling af arbejdsopgaver.

En kompetence kommer til udtryk, når faglighed og menneskelighed mødes i hensigtsmæssige handlinger. Alle mennesker indeholder heldigvis forskellige kompetencer - for selv om vi måske har den samme uddannelse - vil krydsfeltet imellem faglighed og menneskelighed altid være forskellig fra person til person.

Igennem en dialogproces vil du få mulighed for at finde frem til dine egne kompetencer, blive inspireret af andres kompetencer og se åbninger for, hvorledes dine kompetencer matcher dine omgivelsers behov. Denne indsigt og forståelse giver muligheder for nye handlinger.

Jeg kan komme med et oplæg som giver inspiration eller tilbyde en Cafédag, som er en arbejdsform, hvor alle deltagere, uanset antal, involveres aktivt, og hvor processen er baseret på dialog i mange små grupper.