Coaching
Jeg ser coaching mere som en tilstand end som et værktøj, og som coach skal man have en bevidsthed om sit eget menneskesyn. Som coach opfatter man mennesker i lyset af deres potentiale, fremfor deres præstationer. Man må have en tro på at den aktives ressourcer i princippet er ubegrænsede og at man understøtter på det mentale, faglige, intellektuelle og følelsesmæssige plan for at skabe det indre ejerskab hos den aktive.

For at coache med succes kræver det et mere optimistisk syn på menneskers potentiale, end det vi sædvanligvis anlægger. Det er ikke nok at lade som om, vi er optimistiske, idet vores overbevisninger bliver kommunikeret på mange subtile måder, som vi ikke er bevidste om. En coach’ overbevisning om andres formåen har en direkte indvirkning på deres præstation.

Coaching er noget meget individuelt og personligt, så der ingen færdige koncepter. Coaching foregår som en almindelig samtale, nogle gange tit og andre gange med lange mellemrum, det kan være et møde, det kan være over telefonen eller på mail.

Det, jeg kan som personlig coach, er at være til rådighed, når der er behov for det.